“1 Atkı 1 Bere” Kampanyası

“1 Atkı 1 Bere” Kampanyası
Çarşamba Gençlik Merkezi tarafından “Çocuklarımız Üşüyor, Vicdanımız Üşüyor, Biz Üşüyoruz” sloganıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler için “1 Atkı 1 Bere” kampanyası başlatıldı.

- Çarşamba Gençlik Merkezi tarafından “Çocuklarımız Üşüyor, Vicdanımız Üşüyor, Biz Üşüyoruz” sloganıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler için “1 Atkı 1 Bere” kampanyası başlatıldı.

Çarşamba Gençlik Merkezi’nden kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, “01 Kasım itibariyle ‘Çocuklarımız Üşüyor, Vicdanımız Üşüyor, Biz Üşüyoruz’ sloganı ile köy okullarında bulunan ihtiyaç sahibi çocuklarımız için duyarlı vatandaşlarımızla ve Gençlik Merkezimizin gönüllü öğrencileri ile birlikte ‘1 Atkı 1 Bere’ ile Çarşamba Gençlik Merkezi'ne diyerek yola çıktık. Kasım ayı boyunca sürecek olan etkinliğimiz boyunca, merkezimizin gönüllü öğrencileri, velilerimiz ve duyarlı vatandaşlarımızın yardımları ile toplanacak olan atkı ve bereleri Kasım ayı içerisinde köy okullarında olumsuz şartlarda okumaya çalışan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizle buluşturacağız. Kampanyamıza destek olmak isteyen tüm yardımseverleri Kasım ayı süresince ‘1 atkı, 1 bere’ ile merkezimize bekliyoruz” denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.