1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Kahramanmaraş ilimizde 17 Sivil Toplum Kuruluşunun oluşumu ile yaklaşık 6 ay önce faaliyet göstermeye başlayana Kahramanmaraş Tarih-Kültür ve Turizm Platformunun 1. Olağan genel kurul toplantısı Dedeoğlu Konağında yapıldı

Kahramanmaraş ilimizde 17 Sivil Toplum Kuruluşunun oluşumu ile yaklaşık 6 ay önce faaliyet göstermeye başlayana Kahramanmaraş Tarih-Kültür ve Turizm Platformunun 1. Olağan genel kurul toplantısı Dedeoğlu Konağında yapıldı. İcra edilen seçim sonucu Kahramanmaraş Andırınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kolutek Platform Başkanlığına, Fatih Zülkadir, Şaban Kaptanoğlu Başkan Yardımcılığına, Kürşat Oğuz Yaykaşlı ise Genel Sekreterliğe seçildi.

1-20160624085725.jpg

 Platform başkanı Ahmet Kolutek yaptığı açıklamada, bundan sonraki faaliyetlerimize çok geniş kapsamlı olarak devam edeceğiz. Tarih Kültür Turizm alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları bir bütün olarak harekete geçireceğiz.

İlimizin tarih, eğitim, din-dil, teknoloji, basın, estetik, ekonomi, demokrasi, hukuk, insan hakları, temel Hak ve Özgürlükler, iç ve dış siyaset, uluslararası ilişkiler, bireysel ve yöresel toplum değerleri gibi ecdadın miras bıraktığı kültürel öğelerimize,  alt kültür değerlerine, sosyal kurumların unutulan maddi ve manevi kültür öğelerine, derin kök değerlerimize sahip çıkacağız.

2-20160624085725.jpg

Tarihi ve doğal güzelliklerimize birer kültürel miras addederek gün yüzüne çıkaracağız. Kırsal turizmi harekete geçireceğiz. Platformumuzun iştigal alanına giren konularda, memleket ve Kahramanmaraş kaygısı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını, basın mensuplarını, alaylı ve mektepli tüm akademisyenlerimizi, araştırmacıları, heybesinde bir fikir barındıran, irdeleyen ve sorgulayan her kardeşimizi platformumuza davet ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.