1 Saatte 3.5 Santimetre İncelmek Hayal Değil

1 Saatte 3.5 Santimetre İncelmek Hayal Değil
Mayasante Poliklinik Direktörü Medikal Estetik Hekimi Farmakolog Dr. Devrim Gürsoy, yaz döneminde ihmal edilen dengeli ve düzenli beslenme programları sonucu vücutta istenmeyen görüntülere “dur” demenin tam zamanı olduğunu söyledi.

- Mayasante Poliklinik Direktörü Medikal Estetik Hekimi Farmakolog Dr. Devrim Gürsoy, yaz döneminde ihmal edilen dengeli ve düzenli beslenme programları sonucu vücutta istenmeyen görüntülere “dur” demenin tam zamanı olduğunu söyledi.

Türkiye’de ilk kez kliniklerinde uygulanan proshock ice (Soğuk lipoliz ve akustik dalga tedavisi) yöntemiyle, çok kısa sürede sağlıklı incelmenin yanında, selülitlerin de yok edildiğini belirten Dr. Devrim Gürsoy, “Bu sayede istenmeyen bölgelerinizdeki yağlarınızdan kurtulun” dedi.

Dr. Gürsoy, forma girmenin çağın en önemli uğraşlarından biri olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Gün geçmiyor ki, yeni bir diyet programı ve buna eşlik eden yeni bir bölgesel zayıflama ve incelme yöntemi çıkmasın. Bu geniş alan bir yönüyle kadın - erkek herkese ciddi bir çözüm seçeneği sunarken, diğer yandan da ciddi anlamda kafa karışıklığına ve sonuçsuz çabalara yol açıyor.”

ZAYIFLAMA VE FORMA GİRMENİN 3 TEMEL KOŞULU

Dr. Devrim Gürsoy, zayıflama ve forma girme çabalarının başarılı olabilmesinin üç temel koşulu bulunduğunu belirterek, bunlardan ilkinin kişiye özel, yaşına, cinsiyetine, fiziki aktivite düzeyine ve yaşam tarzına uygun bir beslenme programı olduğunu vurguladı.

KİLO VERİLDİĞİNDE İNCELMEYEN, KİLO ALINDIĞINDA İSE KALINLAŞAN SORUNLU BÖLGELER

Dr. Devrim Gürsoy, başarının ikinci koşulunun ise, kişinin kilo verdiğinde incelmeyen ama buna karşılık kilo aldığında kalınlaşan, sorunlu ve dirençli bölgelerle mücadelede sonuç almak olduğunu ifade ederek, “Kişinin görüntüsü ile özgüvenini bozan bu bölgelerde yağların azaltılması ve gözle görülür bir incelme sağlanması, bizim sıklıkla mücadele ettiğimiz sorundur” diye konuştu.

Son olarak kişinin yağ kaybını mümkün olduğunca sorunlu bölgede sağlamak gerektiğini bildiren Dr. Gürsoy, buna karşılık yüz gibi bölgelerde çökme yaşanmaması, incelen bölgedeki cildin sarkmaması ve toparlanması için uygulamalar gerçekleştirilmesinin önemli olduğunun altını çizdi.

ETKİLİ VE PRATİK ÇÖZÜM: PROSHOCK İCE

Dr. Devrim Gürsoy, bu koşulları aynı anda sağlayabilecek bir bölgesel incelme metodu takip edilmesinin son derece önemli olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

“Bu noktada doğru bir beslenme programıyla uygulandığında son derece başarılı sonuçlar sağlayabilen, tek seansta bile tespit edilir bir incelmeye yol açan ve aynı zamanda cildin sarkmamasını sağlayan proshock ice uygulaması devreye giriyor. Uygulamanın ilk aşamasında yağlar, cildin -5 derecelere kadar vakum eşliğinde (kriyolipoliz) soğutulması ile donduruluyor ve hemen arkasından aynı seansta uygulanan şok dalga tedavisi ile (shock wave) parçalanıyor, ayrıca ciltte de bu kombinasyona bağlı bir toparlanma ortaya çıkıyor.”

1 SAATTE 3.5-4 SANTİMETRE İNCELME

Medikal Estetik Hekimi Farmakolog Dr. Devrim Gürsoy işlemin, bugüne kadarki uygulamaların etkisinden farklı olarak hem incelme sağladığını, hem yağ yaktığını, hem de cildi toparladığını bildirdi.

Haftada ya da 15 günde bir uygulanacak 4 ila 8 seansın sorunlu bölgede ciddi değişimler için yeterli olabildiğini aktaran Dr. Gürsoy, tek seansta 3.5-4 santimetreye kadar incelme ve toparlanmanın uygulamanın göz alıcı sonuçlarından olduğunu söyledi.

Gürsoy, uygulamanın sağlıklı zayıflamak isteyen kişilerin tercih edeceği en etkili, popüler ve kolay yöntemlerin başında geleceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.