“1 Yazar 1000 Okur” Bestami Yazgan’ı Ağırladı

“1 Yazar 1000 Okur” Bestami Yazgan’ı Ağırladı
“1 Yazar 1000 Okur” projesinin Ocak ayı konuğu, yazar Bestami Yazgan oldu. İstanbul Güngören Belediyesi Bilgi Evlerinin düzenlediği “1 Yazar 1000 Okur” projesi kapsamında öğrenciler her ay farklı bir...

“1 Yazar 1000 Okur” projesinin Ocak ayı konuğu, yazar Bestami Yazgan oldu.

İstanbul Güngören Belediyesi Bilgi Evlerinin düzenlediği “1 Yazar 1000 Okur” projesi kapsamında öğrenciler her ay farklı bir kitap ve yazarla keyifli bir yolculuğa çıkıyor. Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırma amacıyla başlanan projede çocuklar kitapların dünyasına keyifli bir yolculuk yaparken yazarlarla da sohbet imkanı buluyor.

Çocukların, edebiyat alanındaki önemli isimlerle tanışmalarını sağlayarak onların düşünce kaynaklarını beslemek ve kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını desteklemek amacıyla yola çıkan ve her ay yeni bir kitap ve kitabın yazarı ile öğrencileri buluşturan “1 Yazar 1000 Okur” buluşmalarında, yeni yılın ilk ay konuğu yazar Bestami Yazgan oldu. Güngören Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nde çocuklarla bir araya gelen Yazgan, kitaplarla dost olmak konusu üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisini dinlemeye gelen öğrencilerle tek tek ilgilenen yazar gün sonunda, öğrencilere, Güngören Belediyesi tarafından hediye edilen ‘Kirazlı Şemsiye’ kitabını imzaladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.