10 İlden 250 Sporcu Adıyaman’da Yarışacak

10 İlden 250 Sporcu Adıyaman’da Yarışacak
Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Yarışmaları 27-28 Aralık 2014 tarihleri arasında Adıyaman 100.Yıl Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacak.

- Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Yarışmaları 27-28 Aralık 2014 tarihleri arasında Adıyaman 100.Yıl Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacak.

Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Siirt, Hakkari ve Adıyaman illerinden bay, bayan olmak üzere yaklaşık 250 sporcu düzenlenen yarışmalarda mücadele edecek.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “Spor Genel Müdürlüğü tarafından, sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve Milli Takımlara alt yapı oluşturulması, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkez’lerine sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda Anadolu Yıldızlar Ligi oluşturulmuştur. Hafta sonu ilimiz 100.Yıl Yüzme Havuzunda düzenlenecek olan müsabakalarda yarışacak olan illerimizin takımlarına ve sporcularına başarılar diliyorum. Çekişmeli karşılaşmaların olacağı yarışları izlemek için tüm spor severleri ve Adıyamanlıları davet ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.