10 yıl önce uyarmıştım !

10 yıl önce uyarmıştım !
Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı.

Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı.

    Rusya, Gülen cemaatinin okullarını kapatıyor...

    2001 yılında ilk kapatma başladı..

    2003 yılında 16 okul kapatıldı..

     9 Şubat 2006 da 10 yıl önce tüm okulları kapatılarak öğretmenleri sınır dışı edildiğini söyleyen Rusya Devlet Yetkilisi : “ Biz Türkiye 10 yıl önce uyardık ama bizi dinlemedi !” diyor, yine uyarıyor.. duyan varsa !..

      2001 yılında Rusya Federasyonu, Nur Cemaati'nin faaliyetlerini mercek altına aldı. Moskova yönetiminin ''yeni güvenlik konsepti'' ni uygulamaya koyduğu 2001 yılından bu yana, Fethullah Gülen 'e ait 16 okulu kapattığı, 2003 yılında Başkurdistan'daki Gülen okullarında çalışan 10 öğretmeni sınır dışı ettiği, sınır dışı edilen öğretmen sayısının son bir yıl içinde 50'ye yaklaştığı öğrenildi. İngilizce öğretmenleri ABD olup, CİA ajanı olduğu tesbit edildi..

     9 Şubat 2006 yılında ise Gülen Cemaatinin tüm okulları kapatılarak CİA ajanı olan öğretmenlerinin tamamı sınır dışı edildiğini, bu konuda Türkiye detaylı bilgi verilmiştir..

      Moskova yönetimi yeni güvenlik konseptini 2001 yılında uygulamaya koydu. Bu tarihten sonra Rusya Federasyonu ve bağlı özerk cumhuriyetlerdeki Fethullah Gülen'e ait okullar yakın takibe alındı.

      Gülen'e ait okullardaki faaliyetleri dikkatle izleyen Rus gizli servisi FSB, bu okullarda Rusya Federasyonu'nun ulusal güvenliğine aykırı eğitim ve öğretim yapıldığını ortaya çıkardı. Bu okullarda çalışan öğretmenlerin, ABD ve İngiltere adına ajanlık yaptığı, Türk cumhuriyetlerinde bazı darbe girişimlerine karıştığı, yine bu ülkelerde patlak veren bazı iç karışıklıklarda rol oynadığını saptadı.

      Bunun üzerine harekete geçen Rus yetkililer, Tataristan'da 8, Başkurdistan'da 4, Karaçay-Çerkes, Yakut-Saha, Astrahan ve Dağıstan'da birer okulu kapattı. 2003 yılında Başkurdistan'da, Gülen'in okullarında çalışan 10 öğretmen sınır dışı edildi.

      Gülen'in okullarının kapatıldığı bilgisinin Ankara'ya ulaşmasından sonra, Dışişleri Bakanlığı bu uygulamanın gerekçesini sordu. Moskova yönetimi de ''Bizim eğitim sistemimizden farklı eğitim yaptıkları için kapattık'' gerekçesini Ankara'ya iletti. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin 2004 yılında Türkiye'ye yaptığı ziyarette, bu konuyu en üst düzeyde gündeme getirdi ve duydukları rahatsızlığı bildirdi. Putin, Moskova yönetimi resmi ağızdan Gülen'e ait okulların, ''terör eğitimi verdiği, dinci örgütlere eleman yetiştirdiği'' yönünde açıklamalar yapmıştı.

    2006 yılında yani 10 yıl önce Rusya Gülen yani FETÖ faaliyetlerine son veren ilk ülke oldu.. Türkiye de ayrıntılı raporla bildirdi ama dinleyen olmadı..

    1976 yılından başlayarak 2016 yılına kadar : Bu proje CİA – İngiltere AB de destekli bir proje olup, Eğitim, Terör örgütleri destekli bir projedir..

    Terör örgütleri ile  Türkiye zayıf düşürmek, eğitim ve FETÖ yani Maoon Tarikatı ile Türkiye Irak, Suriye gibi yapmak için uzun vadeli yürütülen bir proje..

    Yine Rusya yetkilisi uyarıyor !

     CİA, yenilgiyi kabul etmez, A planı ortaya çıktı ise B planı vardır.. oda ortaya çıkarsa C Planı vardır.. Türkiye dikkat etmelidir, diyor..

     Bizim gördüğümüz: Türkiye de din eğitimi merdiven altından çıkarılmalı, cemaatler elinden kurtarılmalıdır..

     Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez’nin söylediği gibi : Cemaatler ticaret ile uğraşmamalı..

     Paraler Devlet Yapılanması 2 ve 3 hızla büyüyor..

     Bu büyümenin bir CİA projesi , İngiliz projesi olmadığını nereden bileceğiz ?

     Başbakan Binali Yıldırım: “ FETÖ gitti, İto geldi ! ne anladık biz bu işten “ diyor.. doğru bugün FETÖ yok etmeye çalışıyoruz ama yerine 2. Pareler yapı oturuyor.. bazı bakanlıklara 3. Paraler yapı oturuyor.. bunlar kimin kuruluşu ?

     Akşam bir televizyon kanalımızda bu konu işlendi.. Hedef Türkiye Cumhuriyeti Devletini ortadan kaldırmak..

     Ancak : İslam ülkeleri Lider Türkiye istiyor..

     ABD : el açan bir Türkiye İstiyor..

     Rusya Ortak bir Türkiye istiyor..

     ABD çıkıyor: Terör örgütlerine yardımımız sürecek diyor..

     AB ülkeleri özellikle Almanya ve Fransa, İtalya ise teröre açıktan destek veriyor..

     Özellikle 1984 den sonra başımızda bir PKK vardı.. bugün ise 10’dan fazla terör örgütü var , Türkiye yedi düvenle savaş halında – Haçlı İslam savaşı islam ülkelerinde.. özellikle Irak, Suriye, diğer ülkelerde devam ediyor..

     Türkiye Gazetesi: Diyanete seslenerek,” Fetö “ yayınları için bunca sene neredesiniz ? sorusunu soruyordu..

      10 yıl önce Rusya uyarmıştı.. bugün ise ben uyarıyorum..

      Senin adamın, benim adamım, senin cemaatin adamı, benim cemaatin adamı işi Türkiye de bitmeli.. Din eğitimi cemaatlerin elinden kurtarılmalı, Diyanet işleri başkanlığınca devlet eli ile yapılmalı.. cemaatlerin okul, yurt, ticaret işleri men edilmeli, mallarına el konmalıdır.. çünkü o sermaye milletin verdiği himmet paraları ile alınan mallardır.. Devlette dolayısı ile millete geri dönmelidir..

     Kuran eğitimi verilecekse bunu devletimiz diyanet vermelidir.. bu iş şucuların , bucuların elinden acilen kurtarılmalıdır.. Din eğitimi merdiven altında olmamalıdır..

     Yoksa 10 yıla kalmaz darbe yeniden kapımızı çalar bilginiz olsun..

      İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.