100 bin liralık ikramiyeyi kaptırdı

100 bin liralık ikramiyeyi kaptırdı
İzmir'in Konak ilçesinde, iddialara göre kazı kazandan 100 bin TL kazanan bir kişi, bayi görevlisi tarafından "Bunlara 100 TL'den fazla ikramiye çıkmaz"...

İzmir'in Konak ilçesinde, iddialara göre kazı kazandan 100 bin TL kazanan bir kişi, bayi görevlisi tarafından "Bunlara 100 TL'den fazla ikramiye çıkmaz" denilerek dolandırıldı.

İddiaya göre, Konak ilçesinde 59 yaşındaki Üzeir İblik, bir bayide kazı kazan oynadı. Oyun sırasında İblik 100 bin TL ikramiye kazandı. Kazandığı kuponu bayiye gösteren İblik parasını istedi. Bayi görevlileri ise "Bunlara 100 TL'den fazla ikramiye çıkmaz" diyerek yaşlı adama 100 TL vererek kandırdı. 100 lirayı alan Üzeir İblik, daha sonra ise durumdan şüphelenerek Buca Şirinyer'deki bir başka bayiye giderek durumu anlattı.

DUYDUKLARI KARŞISINDA ŞOK OLDU

Görevlilere durumu anlatan Üzeir İblik, dolandırıldığını anlayınca neye uğradığını şaşırdı. Hemen kazı kazan oynadığı bayiye tekrar giden İblik, 100 TL'yi iade edip ikramiye çıkan kazı kazan kuponunu yeniden almak istedi. Bayi görevlisi ise kuponu yırttığını söyleyince yaşlı adamda yırttık olan kuponu görmekte ısrar etti. Yanıt alamayan İblik, hemen durumu polise bildirdi. Polisler ihbar üzerine geldiklerinde de bayi yetkilisi, İblik'e verdiği 100 TL'yi de inkar etti. Bunun üzerine İblik, bayi görevlisinden şikayetçi olunca H.A. ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.