100 kişi ormanda onu arıyor

100 kişi ormanda onu arıyor
İzmir'in Aliağa ilçesinde, evinin önünde oynayan altı yaşındaki zihinsel engelli çocuğun kaybolmasının ardından AFAD ve jandarma ekiplerinde bulunduğu...

İzmir'in Aliağa ilçesinde, evinin önünde oynayan altı yaşındaki zihinsel engelli çocuğun kaybolmasının ardından AFAD ve jandarma ekiplerinde bulunduğu 100 kişilik ekip ormanlık alana dağılarak arama başlattı.

Aliağa ilçesinde, İbrahim Akçay isimli 6 yaşındaki zihinsel engelli çocuk, iddialara göre dün saat 18.00 sıralarında Karakuzu mahallesinde dedesi ile birlikte yaşadığı evden sokakta oynamak için evin önüne çıktı. Bir süre evin önünde oynayan çocuk daha sonra gözden kayboldu. Paniğe kapılan dede Halil İbrahim Akçay, çocuğun mahalle bakkalına gittiğini düşündü. Bir süre bekleyen dede Akçay, daha sonra çocuğu mahallede aramaya başladı. Çocuğu bulamayan dede, durumu muhtarlığa bildirerek jandarma karakoluna kayıp başvurusu yaptı.

AFAD VE JANDARMA EKİBİ ALARMDA

Başvurunun ardından çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Jandarma, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'na bağlı ekipler ve vatandaşlardan oluşan toplam 100 kişi, 6 yaşındaki İbrahim'i her yerde aramaya başladı.

19 SAAT BOYUNCA SABAHA KADAR ARANDI

Havadan destekli aramalar sabaha kadar sürdü; ama İbrahim'in izine rastlanılamadı. Aramalara, Aliağa Belediyesinden gelen eğitimli köpeklerle devam edilirken, ekipler ormanlık alana doğru yoğunlaştı. İbrahim'in anne ve babasının ayrı yaşadığı, bu nedenle dedesinin yanında kaldığı belirtildi.

100 kişi ormanda onu arıyor

100 kişi ormanda onu arıyor

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.