101 Gündür Gözyaşı Döküyorlardı

101 Gündür Gözyaşı Döküyorlardı
Tam 101 gün boyunca IŞİD örgütü tarafından alıkonulan konsolosluk görevlilerinden ticari ateşe Mehmet Argüç’ün ailesi büyük sevinç yaşıyor. IŞİD tarafından 101 gün önce rehin alınan ve bugün Türkiye’y...

Tam 101 gün boyunca IŞİD örgütü tarafından alıkonulan konsolosluk görevlilerinden ticari ateşe Mehmet Argüç’ün ailesi büyük sevinç yaşıyor.

IŞİD tarafından 101 gün önce rehin alınan ve bugün Türkiye’ye getirilen Mehmet Argüç’ün Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Mahallesi’nde oturan yakınlarının evinde büyük sevinç yaşanıyor. Mehmet Argüç’ün yengesi Sırma Argüç, ağabeyleri serbest bırakıldığı için çok mutlu olduklarını söyledi. Argüç, “Oğlumuz telefon açtı. Çok şükür sevindik. Allah herkesi yuvasına kavuştursun. Bize de ağabeyimizi kavuştursun. Çok mutluyuz. Eşim de ağabeyimizi karşılamak için oğullarımızla beraber Ankara’ya gitti. Havaalanında karşılayacak” dedi.

Yenge Argüç ayrıca, “3 ay 10 gündür haber alamıyorduk. 3 aydır gözyaşı döküyoruz. Ağabeyi üzüntüsünden hastalandı. Çok üzülüyorduk” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.