1071 Kadın Girişimci Projesi Yeni Bir Patron Daha Kazandırdı

1071 Kadın Girişimci Projesi Yeni Bir Patron Daha Kazandırdı
1071 Kadın Girişimci Projesi sayesinde kendi iş yerini kuran kadın patron ailesi her geçen gün büyüyor.

- 1071 Kadın Girişimci Projesi sayesinde kendi iş yerini kuran kadın patron ailesi her geçen gün büyüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan; Keçiören Belediyesi, Keçiören TOGEM ve KOSGEB’in de destek verdiği ‘1071 Kadın Girişimci Projesi’ ailesine yeni bir üye daha eklendi.

Proje kapsamında girişimcilik eğitimi alan kadınlardan Hülya Karakoç, tuhafiye dükkanı açarak patron kadınlar arasındaki yerini aldı. İş yerinin açılış törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM Başkanı Dr.Ayten Aydın, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim’in eşi Burcu Dirim ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“AÇTIĞIMIZ İŞLETMELER BAŞARININ GÖSTERGESİ”

Proje sayesinde bir girişimci kadının işyeri açılışını daha gerçekleştirdiklerini dile getiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bu projeye başlarken başarılı olur mu diye düşünmüştük. Açtığımız işletmelerle projenin başarılı olduğunu görüyoruz. İşletmelerin Ankara’nın farklı noktalarında, Keçiören, Yenimahalle, Altındağ gibi olması da bizleri mutlu ediyor. Tüm kadınlarımız kendi işyerini açsın istiyoruz” dedi.

Açılan her dükkanın bir eve bir ekmek daha girmesi anlamına geldiğini kaydeden Başkan Ak, “Her dükkanda bir kişinin daha istihdam edildiğini düşünürsek ülke ekonomimize de ciddi katkı sağlıyor. Ticarette iniş çıkışlar olabiliyor. Sabrederseniz başarı gelir önemli olan istikrardır. Hülya Hanım’ı da cesaretinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah’tan bol bereketli hayırlı kazançlar vermesini temenni ediyorum” mesajını verdi.

1071 ailesi adına Başkan Ak ve eşi Hatice Hanım’a teşekkür eden Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın, “Başkanım Mustafa Ak hiçbir açılışımızda bizi yalnız bırakmıyor ve bize her türlü desteği veriyor. Kendisini her zaman yanımızda buluyoruz” diye konuştu.

Kendi işyerini açtığı için çok mutlu olduğunu belirten Hülya Karakoç ise, “Kadınların iş hayatına katılmalarının ülke ekonomisine de ciddi katkıları oluyor. Bizlere böyle fırsatlar sunan Cumhurbaşkanıma ve eşi Erdoğan Hanımefendi’ye, Keçiören Belediye Başkanım Mustafa Ak’a ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

1071 KADIN GİRİŞİMCİ PROJESİ YENİ BİR PATRON DAHA KAZANDIRDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.