1071 Malazgirt Bulvarı’nda İkinci Erteleme

1071 Malazgirt Bulvarı’nda İkinci Erteleme
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarım çalışması yapılacağından 1071 Malazgirt Bulvarı, 5 Aralık Cuma ve 6 Aralık Cumartesi günleri trafiğe kapatılacak.

– Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarım çalışması yapılacağından 1071 Malazgirt Bulvarı, 5 Aralık Cuma ve 6 Aralık Cumartesi günleri trafiğe kapatılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 1071 Malazgirt Bulvarı, 4 Aralık Perşembe’yi 5 Aralık Cuma’ya bağlayan gece yarısından başlayarak, 6 Aralık Cumartesi’yi 7 Aralık Pazar’a bağlayan gece yarısına kadar 2 tam gün kapalı kalacak. İki gün boyunca kapalı kalacak bulvarda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yol ve asfalttaki deformasyonların giderilmesi, üst geçitlerin bakımı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından bitki örtüsünün bakımı ve yenilenmesi ile Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından aydınlatma bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce yapılan açıklamada, 1071 Malazgirt Bulvarı'nın 28 Kasım Cuma ve 29 Kasım Cumartesi günleri trafiğe kapatılacağı açıklanmıştı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.