11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül:
Kayseri’de sivil toplum örgütleri ile kahvaltıda bir araya gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Değerli arkadaşım Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu ile Türkiye daha ileriye gidecektir" dedi.

- Kayseri’de sivil toplum örgütleri ile kahvaltıda bir araya gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Değerli arkadaşım Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu ile Türkiye daha ileriye gidecektir" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Bütün Türkiye olarak bundan sevinç duyduk, mutluluk duyduk. Hükümetimizle bütün kuruluşlarla önemli mesailer sarf ettik görevde bulunduğum sürede. Tayyip Bey ve Ahmet Bey’in, komutanlarımızın, müsteşarlarımızın çok titiz çalıştılar. Hepsini tebrik ediyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu sıkıntılı durumdan başarılı çıkıp kazasız belasız bütün vatandaşlarımızı Türkiye’ye getirdikleri için” dedi.

Gül, “Görevlerimde daima hemşehrilerimin dualarını, desteğinizi daima arkamda gördüm. Daima sizlerle gurur duydum. Hayırseverliliğin ne olduğunu Kayseri bütün Türkiye’ye gösterdi. Çalışmanın, dürüstlüğün ne olduğunu herkese gösterdiniz. Alimlerin yetiştiği çok değerli iş adamının yetiştiği bir şehir olarak daima Türkiye’de saygı ile algılanan bir il oldu. Bundan dolayı her zaman ben Kayserili olmaktan gurur duydum. Bu şehirden utanılacak bir şey çıkmadı. Ne kadar övünseniz azdır. Şüphesiz ki Türkiye nasıl değişiyorsa Kayseri’de değişiyor” diyerek şu şekilde konuştu:

“İlk partimizi kurarken de Kayseri’ye geldik. Kayseri bize sahip çıkarken demek ki Türkiye’de bize yer var dedik. Türkiye’de köklü reformlar yapıldı. Bütün bunlar Türkiye’yi değiştirdi. İtibarlı bir ülke haline getirdi. Gittiğim her yerde başım dik gittim. Gittiğim her yerde Türk milletini temsil eden kişi olarak herkes benimle görüşmek için sıraya girdi. Dünyanın her tarafında itibar gördüm. Neredeyse her hafta bir devlet başkanını ağırladım. Bu devletimizin itibarı ile ilgili bir şey. İnanıyorum ki Türkiye daha da ileriye gidecektir. Türkiye’nin itibarını yükseltmek için gece gündüz çalışmak lazım. Değerli arkadaşım Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu ile Türkiye daha ileriye gidecektir” diye konuştu.

11. CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.