11 Katlı Binada Korkutan Yangın

11 Katlı Binada Korkutan Yangın
Gaziantep’te 11 katlı bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Dumandan etkilenen çok sayıda vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’in Beylerbeyi Mahallesinde işçi...

Gaziantep’te 11 katlı bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Dumandan etkilenen çok sayıda vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’in Beylerbeyi Mahallesinde işçilerin çatı izolasyonu yaptığı sırada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın çatıyı tamamen sararken apartmanda yaşayanlar ise tahliye edildi. Yangın nedeniyle bölgeye onlarca itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi. Dumandan etkilenen çok sayıda vatandaş ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşadıkları apartmanın yandığını gören bazı vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Sinirlerin gerildiği yangında izolasyon yapan işçiler ile daire sakinleri arasında kavga çıktı. Kavgayı, araya giren polisler ve vatandaşlar daha fazla büyümeden engelledi. Bazı işçiler ile apartman sakinleri darp sonucu yaralandı. Yaralanan şahıslar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yanan çatının bazı parçaları yere düşerken apartmandaki bir balkonuna düşen alev parçasını itfaiye ekipleri son anda fark ederek söndürdü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.