110 Bin Lira Ve 3 Bin 700 Doları Çöpe Attı

110 Bin Lira Ve 3 Bin 700 Doları Çöpe Attı
Siirt Kooperatifler Mahallesi’nde yaşayan Leyla Altan, kocası Aziz Altan’ın hasta çocuğunun tedavisi için 110 bin lira ve 3 bin 700 dolarını sakladığı ilaç kutusunu yanlışlıkla çöpe attı. Durumu öğren...

Siirt Kooperatifler Mahallesi’nde yaşayan Leyla Altan, kocası Aziz Altan’ın hasta çocuğunun tedavisi için 110 bin lira ve 3 bin 700 dolarını sakladığı ilaç kutusunu yanlışlıkla çöpe attı.

Durumu öğrenen Leyla Altan’ın kocası Aziz Altan, polise bilgi verdi ancak, yapılan tüm çalışmalara rağmen para bulunamadı. Paranın ilaç kutusunda saklandığını bilmediğini belirten Leyla Altan, “Parayı eşimin köyde sattığı eşyalardan biriktirdik. Çocuğumda kas hastalığı vardı. Tedavisi için saklıyorduk. Paraların nerede olduğu konusunda eşim bana sır vermiyordu. Bu sabah da sordum, yine bir şey demedi. Daha sonra ben de buraları topladım ve eski ilaç kutusunu da çöpe attım. Sonra eşim bana ilaç kutularını ne yaptığımı sordu. Ben de kutu eski olduğu için çöpe attığımı söyledim. Eşim ‘biriktirdiğimiz paralar onun içindeydi’ diye tepki gösterdi. Ben de hemen koşarak çöpe baktım fakat çöp kutusu çoktan boşalmıştı" dedi.

Kas hastası çocuğunun ilaç tedavisi için para biriktirdiğini, geri kalanıyla da ev alacaklarını belirten Aziz Altan, gözyaşlarına hakim olamadı. Altan, “110 milyar para ve 3 bin 700 dolar parayı eşimin çöpe atması hayatımızı alt üst etti. Buradan iyi niyetlilere sesleniyorum; Allah rızası için bu parayı götüren kızım için getirsin. Çok mağdurum" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.