12 terörist daha öldürüldü

12 terörist daha öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlarda 12 teröristin etkisiz daha hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlarda 12 teröristin etkisiz daha hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından ülke genelinde meydana gelen olaylarla ilgili bilgi verildi. Yapılan açıklamaya göre, Mardin Nusaybin'de devam eden operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda, toplam 308 terörist etkisiz hale getirildi. 7 el yapımı patlayıcı imha edilirken operasyonda, toplam 681 el yapımı patlayıcı imha edildi.

Şırnak'ta devam eden operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda toplam 272 terörist etkisiz hale getirildi. 376 Biksi makineli tüfek fişeği, dokuz Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü ve 610 fişeği, 160 av tüfeği fişeği, bir roketatar mühimmatı, bir dürbün, bir sırt çantası, bir gaz maskesi ele geçirildi. 14 el yapımı patlayıcı imha edilen operasyonda toplam 827 el yapımı patlayıcı imha edildi.

Osmaniye Hasanbeyli'de, terör örgütü mensubu teröristlerce karayolunda menfezin içine döşendiği tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

Şanlıurfa'da yapılan kontrolde, bir bölücü terör örgütü (PKK/YPS) mensubu terörist yakalandı. Bölücü terör örgütüne üye olmaktan aranan Balıkesir'de 1, Tunceli'de 1, Erzincan'da 1 ve Van'da 1 olmak üzere toplam 4 terörist yakalandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.