13 GÜN SONRA TAHLİYE OLACAK! DENİZ, TAHLİYESİNİ 2 SAAT ERTELEDİ!

13 GÜN SONRA TAHLİYE OLACAK! DENİZ, TAHLİYESİNİ 2 SAAT ERTELEDİ!
5 Haziran'da hapisten çıkacak olan Deniz Seki, tahliyesi Ramazan ayına denk geldiği için saat 18.00 yerine iftardan sonra tahliye olmayı istedi.

Deniz Seki, tahliye tarihi Ramazan ayına denk geldiği için, oruç tutan muhabirleri unutmadı. Tahliye saatinin 2 saat ertelenip iftardan sonra olmasını isteyen ünlü şarkıcı büyük bir duyarlılık gösterdi.

ORUÇLU BASIN MENSUPLARINI DÜŞÜNDÜ

'Uyuşturucu temin etmek' suçundan 2009 yılında 6 yıl 3 aylık cezası onanarak cezaevine gönderilen Seki, 7 ay hapis yattıktan sonra tahliye edilmişti. Tahliye sevinci kısa süren güzel sanatçı, hakkında açılan ikinci dava sonucunda 6 Kasım 2014'te yeniden cezaevine girdi. İlk tahliyesinin olaylı bir şekilde gerçekleştiği Seki, ikinci kez özgürlüğüne kavuşacağı 5 Haziran'ın Ramazan ayına denk gelmesi üzerine alkışlanacak bir karar aldı. Akşam saat 18.00'de Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden tahliye olacak olan ünlü sanatçı, oruç tutacak basın mensuplarını da düşündü.

TELEVİZYON KANALLARI TAHLİYE ANINI ANBEAN TAKİP EDECEK

Seki, cezaevinden çıkar çıkmaz gazetecilerin kendisini evine kadar takip edeceğini ve sabaha dek görev başında olacaklarını bildiği için tahliyesini gazetecileri de düşünerek birkaç saat ertelemek istedi. Cezaevinden 20.40'taki iftardan sonra çıkacak olan şarkıcı, böylece özgürlüğünden birkaç saat daha feragat edecek. 3 yıl hapis yatmasına rağmen görevi başındaki basın mensuplarının aç kalmaması için bu kararı alan Seki'yi tahliye olur olmaz pek çok TV kanalı helikopterle takip edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.