13 Yaşındaki Mehmet'e Gözyaşı Seli

13 Yaşındaki Mehmete Gözyaşı Seli
Salihli’de önceki akşam saatlerinde Akhisar yolu kavşağı önünde meydana gelen trafik kazasında, bisikletiyle yolun karşısına geçerken kamyonun altında kalarak can veren 13 yaşındaki Mehmet Coşkun’un ölümü mahalleliyi ayaklandırdı. Yol kapatan mahalleli, t

- Salihli’de önceki akşam saatlerinde Akhisar yolu kavşağı önünde meydana gelen trafik kazasında, bisikletiyle yolun karşısına geçerken kamyonun altında kalarak can veren 13 yaşındaki Mehmet Coşkun’un ölümü mahalleliyi ayaklandırdı. Yol kapatan mahalleli, talihsiz çocuğu gözyaşları arasında toprağa verdi.

Gaziler Mahallesi sakinlerinin oluşturduğu yaklaşık 150 kişilik grup, trafik kazasının yaşandığı Akhisar Kavşağı’na gelerek yolu kapattı. Kavşakta bir süre slogan atan grup, daha sonra oturma eylemi yaptı.

Polislerin ikna çabalarına rağmen yolun trafiğe açılmaması nedeniyle olay yerine gelen Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, mahalle sakinlerine seslenerek, “Hepinizin acısını yürekten paylaşıyorum. Kazaların yaşandığı Akhisar ve Otogar Kavşağı ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak alınabilecek tüm tedbirler alındı. Kavşaklarda sürekli olarak ekipler duruyor. Sürücülerin yavaşlaması için hız kesiciler konuldu. Ancak buna rağmen ne yazık ki ölümlü bir kaza meydana geldi. Bu iki kavşağa alt geçit yapılacak. Gerekli projeler hazırlandı. Lütfen bu eylemi sonlandırın” dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı’nın konuşmasının ardından yolu trafiğe açan mahalle sakinlerinin oluşturduğu 150 kişilik grup, Salihli Belediyesi’ne yürüdü. Eylemcilerin yanına gelen Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Kaya, içlerinden oluşturulan 5 kişilik sözcüyü belediyeye davet ederek bir süre görüştü.

Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Kaya, “Bu acı hepimizin acısı. Burada yaşanan kazalarda bir çok insanımız yaralandı, hayatını kaybetti. Yerel seçimler öncesi biz bu 2 kavşak için alt geçit sözü verdik. Şimdi projeler hazırlanıyor. Nisan ayından itibaren Akhisar Kavşağı’nda çalışmalar başlayacak. Artık bu kazalar da inşallah yaşanmayacak” dedi.

Öte yandan dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Coşkun, bugün Kocaçeşme Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çakallar Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

13 YAŞINDAKİ MEHMET'E GÖZYAŞI SELİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.