14 yaşındaki çocuğa tacize 222 yıl hapis

14 yaşındaki çocuğa tacize 222 yıl hapis
Kayseri'de 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan 40 yaşındaki şahsa, "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun...

Kayseri'de 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan 40 yaşındaki şahsa, "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 22 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık A.C. (40) ile mağdur T.Ç. (14) ve avukatlar hazır bulundu. Cumhuriyet Savcısı'nın mütalaasında, Cumhuriyet Meydanı'nda tanıştığı 14 yaşındaki erkek çocuğu T.Ç.'yi zengin etme bahanesiyle Düvenönü'ndeki eve götürdüğü iddia edilen şahsın, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla "çocuğun nitelikli cinsel istismarından" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan cezalandırılması talep edildi.

Sanık A.C. suçlamaları kabul etmeyerek masum olduğunu belirtirken, mağdur T.Ç. ise kendisine para vererek cinsel istismar ve müstehcen görüntüler izlettirdiğini söyledi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanığın suçunu sabit görerek, sanığa "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçundan 20 yıl, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise 2 yıl olmak üzere toplam 22 yıl hapis cezası verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.