16 Yaşındaki Genç Av Tüfeğini Oynarken Canından Oldu

16 Yaşındaki Genç Av Tüfeğini Oynarken Canından Oldu
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 16 yaşındaki bedensel engelli genç avlanmak için gittiği tarım arazisinde dikkatsizlik sonucu tüfek ateş alınca canından oldu. Kazaen ölüm olayına Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma el koydu.

- Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 16 yaşındaki bedensel engelli genç avlanmak için gittiği tarım arazisinde dikkatsizlik sonucu tüfek ateş alınca canından oldu. Kazaen ölüm olayına Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma el koydu.

Edinilen bilgilere göre Seydikemer İlçesine bağlı Kayacık Mahallesi Bozalan Mevkindeki tarım arazilerine ruhsatsız olan av tüfeği ile avlanmaya giden 16 yaşındaki Halil Ö. iki kavak arasından geçerken dikkatsizlik sonucu tüfeği ateş aldırınca kanlar içinde kaldı. Halil Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Çevreden silah sesini duyanlar olay yerine vardıklarında Halil Ö.’yü kanlar içinde buldular. Seydikemer Jandarma Karakol Komutanlığı olayı Cumhuriyet Savcılığına intikal ettirirken jandarma olay yeri inceleme ekipleriyle Fethiye Cumhuriyet Savcısı Kemal Uslu olay yerinde geniş çaplı inceleme ve araştırma yaptılar. Sol kolundan bedensel engelli olduğu öğrenilen Halil Ö.’nün cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma sürüyor.

16 YAŞINDAKİ GENÇ AV TÜFEĞİNİ OYNARKEN CANINDAN OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.