19.noel Baba Barış Ödülü, Abd’li Sanatçı William James Adam’a Verildi

19.noel Baba Barış Ödülü, Abd’li Sanatçı William James Adam’a Verildi
Uluslar Arası Noel Baba Barış Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Karabulut, 69 ülkede temsilciliği bulunan Uluslar Arası Noel Baba Barış Konseyi tarafından her yıl verilen ödüllerin sahiplerinin belirlendiğini açıkladı.

- Uluslar Arası Noel Baba Barış Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Karabulut, 69 ülkede temsilciliği bulunan Uluslar Arası Noel Baba Barış Konseyi tarafından her yıl verilen ödüllerin sahiplerinin belirlendiğini açıkladı.

Uluslar Arası Noel Baba Barış Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Karabulut, 69 ülkede temsilciliği bulunan uluslararası Noel Baba Barış Konseyi’nin 23. Noel Baba ile Dünya Barışına Çağrı Etkinlikleri’nin bu yılki konusunun "Barış Yolunda Gençlik" olarak belirlendiği ifade etti.

Karabulut, 1995 yılından itibaren her yıl Aralık ayında barışı, erdemliliği ve iyi ahlakı yaşatmak isteyen tüm insanlar adına, bir kişiye, bir kuruma veya bir topluluğa verilen "Noel Baba Barış Ödülü"nün 19'uncusunun ise ABD’li sanatçı William James Adams’a verildiğini bildirdi.

Karabulut, ödülün Adam’a verilme nedeni ise, 2006 yılından bu yana dünya çocuklarına yardım amaçlı düzenlediği konserler olduğunu bildirirken, ödülün 31 Aralık 2015 tarihinde Antalya Noel Baba Barış Köyü’nde verileceğini kaydetti.

BARIŞ ÜLKESİ İSVEÇ

Karabulut, "Noel Baba Barış Ülkesi" ödülünü ise atıkların geri dönüşümü, güneş enerjisi ve çevre konularında sürdürülebilir uygulamalarından dolayı İsveç’e verildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.