2 Ayda Kur’an-ı Kerim'i Okumaya Öğrendiler

2 Ayda Kur’an-ı Kerimi Okumaya Öğrendiler
Simav'ın Cuma Mahallesindeki Şeyh Bedrettin Camii'nde İlçe Müftülüğü'nce düzenlenen Yaz Kur’an Kursu'na katılan minikler 2 aylık süreçte Kur'an’ı Kerim'i su gibi öğrenerek velileriyle birlikte cami görevlilerini de sevindirdi.

- Simav'ın Cuma Mahallesindeki Şeyh Bedrettin Camii'nde İlçe Müftülüğü'nce düzenlenen Yaz Kur’an Kursu'na katılan minikler 2 aylık süreçte Kur'an’ı Kerim'i su gibi öğrenerek velileriyle birlikte cami görevlilerini de sevindirdi.

Kursun sona ermesi dolayısıyla Şeyh Bedrettin Camiinde tören düzenlendi. Törende Kursa katılan ve Kuran-ı Kerimi su gibi öğrenen miniklere sertifikalarının yanı sıra görevlilerce çeşitli hediyeler verildi.

Sertifika törenine öğrencilerin aileleri katıldı. Cami İmam Hatibi Necdet Güler miniklerin 2 aylık kurs süresinde hem Kuran’ı Kerimi öğrendiklerini hem de aldıkları dini bilgilerle manevi yönden güçlendiklerini ve güzel ahlaklarına katkı sağladıklarını söyledi.

GÜZEL AHLAKA KATKI

Öğrencilerden Sadettin Türker’in velisi Hüseyin Zengin, ”Torunuma hem Kuran öğreten hem de güzel ahlakına katkı sağlayan din görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Cami İmam Hatibi Necdet Güler ilköğretim 1 ile 5. Sınıf arasında bulunan 14 öğrenciye gündüz vakti düzenledikleri Kuran kursunda Kur’an-ı Kerim, itikat, ibadet, ahlak ve siyer dersleri vererek geleceğe hazırladıklarını bildirdi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından öğrenciler dua ve Kur’an-ı Kerim okudu. Daha sonra kursu tamamlayan öğrencilere sertifikalarıyla birlikte çeşitli hediyeler verildi.(MY-EFE)

2 AYDA KUR’AN-I KERİM'İ OKUMAYA ÖĞRENDİLER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.