“2. Geleneksel Empati Yılbaşı Alışveriş Şenliği” Başladı

“2. Geleneksel Empati Yılbaşı Alışveriş Şenliği” Başladı
Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından geliri eğitime bağışlanmak üzere düzenlenen “2. Geleneksel EMPATİ Yılbaşı Alışveriş Şenliği” başladı.

- Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından geliri eğitime bağışlanmak üzere düzenlenen “2. Geleneksel EMPATİ Yılbaşı Alışveriş Şenliği” başladı.

Teymur Continental Hotel’de düzenlenen şenliğin açılış töreni, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ve Cengiz Konukoğlu, Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Zeynep Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Valisinin eşi Nazan Ata, Milletvekili Nejat Koçer’in eşi Füsun Koçer ile Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini vurgulayan Dernek Başkanı Zeynep Konukoğlu, alışveriş şenliğinden elde edilecek geliri yine eğitime harcayacakların bildirdi. Empati İlkokulu’nun eğitim öğretime devam ettiğini anımsatan Konukoğlu, ‘’Bu etkinliğimizden elde edilecek gelirimizi eğitim havuzumuzda toplayacağız. Valilikle daha bunun protokolünü imzalamadık, ama Empati Ortaokulu’nu yaptırmak istiyoruz’’ dedi.

“Her şeyin başı eğitim. Eğitim olmadan hiçbir şey olmuyor” diyen Konukoğlu, sanayi ve ticaretin yanı sıra her alanda ileri bir seviyede bulunan Gaziantep’in eğitim konusunda da aynı başarıyı sergilemesi gerektiğini kaydetti. Eğitime katkı sağlamak istediklerini belirten Zeynep Konukoğlu, “Eğitime bir tuğla da biz koyalım istedik. Onun için arkadaşlarımızın hepsi ellerinden geleni yapmaya çalıştı” diye konuştu.

Şenliğin hayırlı olmasını dileyen GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da bir ülkenin kalkınmasında eğitimin önemli bir role sahip olduğuna işaret etti.

Sanayiciler olarak her zaman eğitime destek verdiklerini ve gençlere yeni iş alanları açmak için çalıştıklarına vurgu yapan Konukoğlu, Empati Derneği’ni eğitime yönelik etkinliklerinden dolayı takdir ettiklerini belirterek, dernek üyelerini sosyal sorumluluk çalışmalarından dolayı kutladı. Gaziantep’in yanı sıra İstanbul ve çevre illerden birçok sektörden seçkin markaların bir araya geldiği Empati Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde 36 firma yer alıyor. Saat 11.00-19.00 arasında eğitime katkı amacıyla alışveriş yapacak hayırseverleri ağırlayacak olan şenlik, yarın da devam edecek.

“2. GELENEKSEL EMPATİ YILBAŞI ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ” BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.