20 Tl Hesap Ödedi

20 Tl Hesap Ödedi
İki mega yatıyla Marmaris’te tatil yapan ünlü Rus iş adamı Roman Abramoviç, bir kafeteryada yediği tatlı ve içtiği çay ile ayran için 20 TL hesap ödedi.İngiltere’nin futbol kulüplerinden Chelsea’nin s...

İki mega yatıyla Marmaris’te tatil yapan ünlü Rus iş adamı Roman Abramoviç, bir kafeteryada yediği tatlı ve içtiği çay ile ayran için 20 TL hesap ödedi.

İngiltere’nin futbol kulüplerinden Chelsea’nin sahibi Abramoviç, 165 metre uzunluğundaki yatı "Eclipse" ve 113 metrelik diğer lüks yatı ’’Le Grand Bleu’’ ile Marmaris’e geldi. Yatlarını Hisarönü Körfezi’ndeki beş yıldızlı bir otelin karşısında yan yana demirleyen Abramoviç, helikopterle yatından ayrılarak Selimiye Mahallesi’ne gitti. Burada 4 korumasının eşliğinde bisiklet turu yapan iş adamı, daha sonra deniz kenarındaki bir kafeteryada oturdu. Haşhaşlı süt tatlısı, fesleğenli ayran ve çay içen Abramoviç, güzel manzaranın tadını çıkardı. Bu sırada Abramoviç’in yatları körfezden çıkış yaparak Selimiye’ye geldi. Sonra Eclipse’ye binen Abramoviç, Muğla’nın bir diğer gözde turizm merkezi Bodrum’a gitti.

ÖDEMEK İÇİN ISRAR ETMİŞ

Abramoviç ile hatıra fotoğrafı çektiren kafeteryanın sahibi Zeynep Aylin Bursalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Rus iş adamının oldukça mütevazi birisi olduğunu söyledi. Abramoviç’ten hesap almak istemediklerini belirten Bursalı, "Hesabı isteyince jest yaparak kendisinden para almayacağımızı söyledik. Buna çok şaşırdı. Ancak, korumaları 20 TL hesabı ödemekte ısrarcı olunca daha fazla karşı koyamadık" dedi.

Abramoviç’in yedikleri ve içtiklerini çok beğendiğini anlatan Bursalı, iş adamının özellikle fesleğenli ayranı çok lezzetli bulduğunu ve iki bardak içtiğini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.