2015 Çalışma Yılı Bütçesi

2015 Çalışma Yılı Bütçesi
Melikgazi Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere yapmış olduğu toplantıda 2015 yatırım ve hizmet bütçesi ve 2015 performans programı kabul edildi.

- Melikgazi Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere yapmış olduğu toplantıda 2015 yatırım ve hizmet bütçesi ve 2015 performans programı kabul edildi.

2015 Yılı Performans Programı Kabul Edildi…

Meclis Toplantısında gündemde bulunan maddelerin görüşüldüğünü ve bu maddelerin 2015 yılı bütçesi ile ilgili olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediye Meclisimizce 2015 yılı performans bütçesi kabul edilmiştir. 2015 yılı performans bütçemiz, 2011 ile 2016 yılları arasını kapsan 5 yıllık Stratejik Planlamaya uygun olarak yapılmış olup, büyüyen ve gelişen ilçe hizmet ve yatırımlarını kapsamaktadır. 250 milyon liralık bütçesin % 75’i alt yatırım, yol, park gibi çalışmalara ayrılmış olup yine bu bütçenin yine % 14’lük bölümü yol ve park yapımı için kamulaştırma bedeli olarak tespit edilmiştir. Bu yatırım bütçemiz Melikgazililere hayırlı olsun“ dedi.

2015 Yılı Bütçe Tasarısı Ve Kararnamesi De Kabul Edildi…

2015 yılı bütçesinin 250 milyon lira olarak kabul edildiğini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Bütçe kararnamesi ile Gelir ve Ücret Tarifesinin bütçe komisyonunca belirlenen esaslar çerçevesinde kabul edildiğini kaydetti.

Dolu Dolu, Etkin, Verimli Ve Memnuniyet Verici Bir Şekilde

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, 2015 yılı yatırımları ile ilgili olarak detaylı bir basın toplantısı düzenleyeceklerini, hem sosyal tesis, hem yol ve imar çalışması hem de halkın sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel çalışmaların yine dolu dolu, etkin, verimli ve memnuniyet verici bir şekilde yerine getirileceğini sözlerine ekledi.

2015 ÇALIŞMA YILI BÜTÇESİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.