22. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Basın Toplantısı

22. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Basın Toplantısı
Samsun'da yarın yapılacak 22. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe’nin menajerleri müsabaka öncesi iddialı konuştu.

- Samsun'da yarın yapılacak 22. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe’nin menajerleri müsabaka öncesi iddialı konuştu.

Geçen sezonun Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası Şampiyonu Galatasaray Odeabank ile lig finalisti Fenerbahçe takımlarının antrenörleri yarın Yeni Yaşardoğu Kapalı Spor Salonu'nda saat 17.00'de yapılacak olan 22. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesi Gazi Müzesi'nde basının karşısına çıktı.

Toplantının açılışında söz alan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Basketbol İl Temsilcisi Ali Kemal Çimagil, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş ve Fenerbahçe forması giyen Cansu Köksal her iki takıma başarılar diledi.

“KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Fenerbahçe’nin ezeli rakipleri ve dostları olduğunu söyleyen Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Müge Erdem, “Çağdaş Türk kadını, uluslararası arenada her zaman Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ediyor. Alınan başarılardan da bu ortada. Fenerbahçe, ezeli bir rakibimiz ve dostumuz. Çok güzel maçlar oynanıyor. Müthiş bir mücadele oluyor. Heyecan dolu bir maç yaşanacak. Samsunlu sporseverlerden de bizi yalnız bırakmamasını rica ediyorum. Centilmence ve sportmence bir maç olmasını diliyorum. Şimdiden kolay gelsin. Kupayı kazanmak istiyoruz. Bu kupayla sezona başlamak istiyoruz. 2014-2015 sezonu tüm takımlara hayırlı olsun" dedi.

“KUPAYI FENERBAHÇE YÖNETİMİNE HEDİYE EDECEĞİZ”

Kupayı, Fenerbahçe yönetimine hediye edeceklerini söyleyen Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın da, "Yarın ki maç önemli. Mücadeleyi bırakmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Sezona Türkiye'nin en önemli kupalarından olan kupayla başlamak istiyoruz. Taraftarımızın bize desteği çok önemli. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bu sene iyi ve yeni bir takımımız var. Güzel basketbolumuzu sahaya yansıtıp, kupayı alıp yönetimimize armağan etmek istiyoruz" diye konuştu.

Açıklamalarından ardından katılımcılar 22. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası ile beraber günün ansına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

22. KADINLAR CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI BASIN TOPLANTISI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.