23 NİSAN DOLU DOLU KUTLANACAK

23 NİSAN DOLU DOLU KUTLANACAK
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara bir program hazırladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara bir program hazırladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü'nce gerçekleştirilecek program 23 Nisan Pazar günü 10.00-18.00 saatleri arasında KAFUM Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesinin “Bayram Sizinle Güzel” sloganıyla çocuklar için hazırladığı programda çocuklar Palyaço, Sumo Güreşi, Gladyatör, Dev Oyun Parkı, Tırmanma Duvarı, Canlı Langırt, Elastik Basketbol, Top Havuzu, oyun parkları ile Hacivat-Karagöz Oyunu gösterileri ile keyifli vakit geçirerek, doyasıya eğlenerek kutlarken aynı zamanda çocuklara ücretsiz deveme hediye edilecek.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tiyatro programı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesinin “Bayram Sizinle Güzel” sloganıyla çocuklar için hazırladığı program kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde çocuklara Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatro gösterimi sunulacak. Üç seans halinde 22 Nisan 2017 Cumartesi günü sunulacak tiyatro gösteriminin 1.seansı 13.00- 2.Seansı15.00-3.seansı 17.00’te gösterime girecek ve ücretsiz olarak sunulacak.

23-nisan-merkez.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.