25 Genç Ve 4 Engelli Çekilen Kura İle Memuriyete Alındı

25 Genç Ve 4 Engelli Çekilen Kura İle Memuriyete Alındı
Sosyal Hizmet kurumlarından yetişen 25 genç ve 4 engelli yurttaş çekilen kura ile memuriyete alındı.Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı kura çekimi sonrası memuriyete hak kazana 29 kişi için ata...

Sosyal Hizmet kurumlarından yetişen 25 genç ve 4 engelli yurttaş çekilen kura ile memuriyete alındı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı kura çekimi sonrası memuriyete hak kazana 29 kişi için atamalar yapıldı.

Ataması gerçekleşen 29 kişiyi Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Servet Avkapan’ında katılım gösterdiği programla kabul eden Vali Necati Şentürk, ’Yapılan atamalar sonucu kamu-kurumlarına atanan gençler ve aileleri ile birlikte mutluluklarını paylaştıklarını söyledi.

Mutlulukların paylaşıldıkça arttığını anlatan Vali Necati Şentürk şöyle konuştu: "Gençlerimizin bir kısmı memur olarak, bir kısmı da hizmetli kadrosunda işe atandılar. Binlerce insan sınavlara girip kazanamıyor, iş sahibi olamıyor. Devletimiz, koruması altında yetişen siz gençlerimize ayrıcalık tanıyarak sınavsız bir şekilde işe başlatıyor. Allah devletimize zeval vermesin. Ülkemizin geleceği gençlerimiz olarak size düşen görev, bu devlete hizmet etmektir. Vatan, millet, bayrak, ezan sevgisiyle dolu siz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Hepinizi kutluyorum, yeni işleriniz hayırlı olsun” dedi.

Ziyaret, gençlerin kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Şentürk’e teşekkür etmesi ile sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.