25 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Otomobilden Sağ Çıktı

25 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Otomobilden Sağ Çıktı
Şanlıurfa’da bir otomobil, yaklaşık 25 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Defalarca takla atan otomobilde bulunan bir kişi, kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’ten...

Şanlıurfa’da bir otomobil, yaklaşık 25 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Defalarca takla atan otomobilde bulunan bir kişi, kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’ten Şanlıurfa istikametine seyir halinde bulunan ve sürücüsü belirlenemeyen 33 CRR 97 plakalı otomobil, Akabe yokuşundan inerken şelalelerin bulunduğu bölgeden soldaki tali yola girmek istedi. Aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ileri sürülen otomobil, yaklaşık 25 metre yükseklikteki uçuruma yuvarlandı. Defalarca takla atan ve ters dönen aracın sürücüsü, araçta bulunan ve hafif sıyrıkları bulunan Eyüp Y.’yi araçtan çıkararak kayıplara karıştı. Kazanın şokunu atlatamadığı görülen Eyüp Y., kendisini iyi hissettiğini söyleyerek, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin tedavi teklifini reddetti.

Olay yerine çağrılan polis ekiplerine kazayı anlatan Eyüp Y.’nin aracın sürücüsünün kendisini araçta çıkardıktan sonra gözden kaybettiğini ve nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

İtfaiye ekiplerinin de başka bir yaralı olup olmadığını araştırdığı kaza sonrası, araç vinçle yuvarlandığı uçurumdan çıkarıldı.

Aracın Ömer İ. isimli şahsa ait olduğunu belirleyen polis ekipleri, olay yerinden kaçan sürücünün kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.