“26 Ocak Dünya Gümrük Günü”

“26 Ocak Dünya Gümrük Günü”
Van Valisi Aydın Nezih Doğan, “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” dolayısıyla Van Gümrük Bölge Müdürü Sabri Özen ve beraberindeki heyeti kabul etti.

- Van Valisi Aydın Nezih Doğan, “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” dolayısıyla Van Gümrük Bölge Müdürü Sabri Özen ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Vali Doğan, Van Gümrük Bölge Müdürü Sabri Özen ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek “26 Ocak Dünya Gümrük Günü’nü kutladı. Gümrük İşbirliği Konseyi'nin ilk kez toplandığı 26 Ocak 1953 tarihini hatırlamak, toplumda gümrüklerin işleyişi hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” nedeniyle yapılan ziyarette, Gümrük Bölge Müdürü Sabri Özen ve gümrük çalışanları tarafından Vali Aydın Nezih Doğan'a çiçek takdim edildi.

Vali Doğan, Gümrük Bölge Müdürü Sabri Özen ve beraberindeki heyet ile bir süre sohbet ederek Gümrük Teşkilatı’nın “Dünya Gümrük Günü”nü kutladı. Ziyarete, Gümrük Bölge Müdürü Sabri Özen, Şube Müdürü Tunay Polat, Hasan Yıldırım, Ufuk Çağlar, Gümrük Muhafaza Memuru Gamze Danacı ve Mehmet Sandıkçı katıldı.

“26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.