29 Ekim töreninde bir ilk

29 Ekim töreninde bir ilk
Tokat'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende ilk defa valilik çelengi asker ve polis tarafından birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk...

Tokat'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende ilk defa valilik çelengi asker ve polis tarafından birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Tokat'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yılı kutlamaları başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Tokat Valisi Cevdet Can, ilk defa İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir asker ve İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis eşliğinde valilik çelengini Atatürk Anıtı'na koydu. Daha sonra Tokat Garnizon Komutanı Py.Alb. Aykut Biçeroğlu ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı'nın okunması ile birlikte tören sona erdi.

Vali Cevdet Can, törende ilk defa asker ile polisin valilik çelengini birlikte Atatürk Anıtı'na koyduğuna dikkat çekerek, "Jandarma İçişleri Bakanlığı'na bağlandığı için aynı bakanlık bünyesinde faaliyet gösteriliyor. O nedenle Türkiye genelinde olduğu gibi bu uygulamaya başladık. Güzelde oldu bence" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.