3 Dilde Konsere Yağmur Darbesi

3 Dilde Konsere Yağmur Darbesi
Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 3 dilde konser verildi. Kentteki yağmur nedeniyle konser, beklenen ilgiyi görmedi.

- Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 3 dilde konser verildi. Kentteki yağmur nedeniyle konser, beklenen ilgiyi görmedi.

Şanlıurfa’da 15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından Türkçe, Kürtçe ve Arapça konser verildi. Konsere, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Meteoroloji İl Müdürü Yunus Demir ve vatandaşlar katıldı. Konser sonunda Vali Küçük tarafından solistlere ve koro ekibine teşekkür plaketi verildi. Solistlerin ilgiden yakınması üzerine Vali Küçük “Salon gerçekten boş. Gelenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu salonlar daha fazla dolacak. Şanlıurfa’nın musikisi ve sanatla ilgisini biliyorum. Bunu yağmura verelim” dedi.

Program sonunda konuşan Vali Küçük, programın çok keyifli olduğunu ifade etti. Beklenen ilginin olmamasını ise yağmur kazası olarak değerlendiren Küçük, “Sanat çalışmaları Şanlıurfa’da ziyadesiyle fazladır. Biraz yağmurdan dolayı, seyirci iştirak edemedi. Biz salonların doldurulmasını arzu ediyoruz. Ama bugün ilgi az. Şanlıurfa musiki şehridir. Her köşesinde musikiye ve müziği büyük iştirak ve arzu vardır. Yağmur kazası. Bu akşam böyle oldu” diye konuştu.

3 DİLDE KONSERE YAĞMUR DARBESİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.