3. Köprüden Kartpostallık Kareler

3. Köprüden Kartpostallık Kareler
İstanbul Boğazı’nda yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü, henüz bitmeden manzarasıyla büyüledi. Köprü üzerine çöken sis, kartpostallık manzara oluşturdu.İstanbul Boğazı’nda Sarıyer’in Garipçe köyü...

İstanbul Boğazı’nda yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü, henüz bitmeden manzarasıyla büyüledi. Köprü üzerine çöken sis, kartpostallık manzara oluşturdu.

İstanbul Boğazı’nda Sarıyer’in Garipçe köyü ile Beykoz arasında yapımı süren ve birçok özelliği ile dünyada ilk olma özelliğini taşıyan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, aniden çöken sisle seyrine doyumsuz bir manzara oluşturdu. Daha yapılmadan manzarasıyla büyüleyen Yavuz Sultan Köprüsü’nün ayakları, sis bulutu arasında kayboldu. Adeta bir sis denizini andıran manzarayı turistler de keyifle izledi. Boğazı kaplayan sis tabakası rüzgarla birlikte kısa sürede dağılırken, hafızalarda eşsiz bir manzara bıraktı.

Alman turist Stefan Löge, "Çok güzel bir manzara. Siz boğazdan geliyor, güneş yukarıdan vuruyor. Çok ilginç bir manzara. Türkiye’nin Asya ve Avrupa yakasını birlikte görebiliyorsunuz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.