’’3 Saniye Sonra Kendini Yere Attı"

’’3 Saniye Sonra Kendini Yere Attı
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Gaziantepspor’u 1-0 mağlup etti.Karşılaşma sonrası konuşan kırmızı-siyahlı oyuncu Şenol Can, penaltı pozisyonuna ilişkin, "Ben hafif dokund...

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Gaziantepspor’u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası konuşan kırmızı-siyahlı oyuncu Şenol Can, penaltı pozisyonuna ilişkin, "Ben hafif dokundum. Gökhan Gönül 3 saniye sonra kendini yere attı" dedi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can, kolay verilmiş bir penaltı kararı olduğunu belirterek, "6. hakem kararı iki üç saniye sonra verdi. Biz aynı pozisyonda Fenerbahçe ceza sahası içinde düşsek öyle bir penaltı verilir miydi? Biz sarı kartla cezalandırıldık. Fenerbahçe’nin böyle şeylere ihtiyacı yok. Ben hafif dokundum. Gökhan Gönül 3 saniye sonra kendini yere attı. Çok kolay bir penaltı kararı çıktı. Sergilediğimiz emeğe yazık oldu" diye konuştu.

"3 PUAN ALMAMIZ GEREKİYORDU"

Karşılaşmayı da değerlendiren Şenol Can, "Oyunun kontrolü bizdeydi. Bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Bir ya da 3 puan almamız gerekiyordu. Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum. Fenerbahçe büyük bir camia. Böyle şeylere ihtiyaçları yok. Biz Anadolu takımıyız. Belli ölçülerde mücadele ediyoruz. Hakemler de onlara destek verdiği müddetçe biz belli yerlere gelemiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.