3 Yaşındaki Çocuğunun Gözü Önünde Katliam Yaptı

3 Yaşındaki Çocuğunun Gözü Önünde Katliam Yaptı
Eskişehir’de bir baba, ailevi problemleri olan karısını 3 yaşındaki kızının gözü önünde vurarak silahla öldürdükten sonra kendi kafasına da ateş ederek intihar etti. İddialara göre, 26 RR 269 plakalı...

Eskişehir’de bir baba, ailevi problemleri olan karısını 3 yaşındaki kızının gözü önünde vurarak silahla öldürdükten sonra kendi kafasına da ateş ederek intihar etti.

İddialara göre, 26 RR 269 plakalı kiralık otomobiliyle gezen Hamit Çam (40), Kurtuluş Mahallesi İmarlı Sokak üzerine geldiğinde el ele yolda yürüyen, aralarında ailevi problem bulunan ve bir süredir de ayrı yaşadıkları öğrenilen eşi Elif Çam (29) ve kızı E.S. (3) ile karşılaştı. Çiftin arasında geçen kısa süreli tartışmanın ardından Hamit Çam, daha bugün kargodan geldiği öne sürülen pompalı tüfeği aracının bagajından çıkartarak 3 yaşındaki kızının gözü önünde eşi Elim Çam’ı kafasından vurdu, ardından da kendi kafasına ateş ederek intihar etti. 3 yaşındaki küçük çocuğu çevredeki vatandaşlar uzaklaştırırken, Elif Çam ise olay yerinde hayatını kaybetti. Hamit Çam da, ağır yaralı olarak 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hamit Çam, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak, hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlatırken, Elif Çam’ın cenazesi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.