30 Ağustos Zafer Bayramı Körfez’de Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Körfez’de Kutlandı
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümü nedeniyle Körfez Kaymakamlığı’nda gerçekleşen anma törenine katıldı.Körfez’de Zafer Bayramı kutlamaları, Körfez Kaymak...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümü nedeniyle Körfez Kaymakamlığı’nda gerçekleşen anma törenine katıldı.

Körfez’de Zafer Bayramı kutlamaları, Körfez Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlandı. Düzenlenen törene Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hava Radar Mevzi Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Jandarma Komutanı Fikret Çentinkale, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Birim Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri,Öğrenciler,Veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından askerler ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, makamında kutlamaları kabul etti.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KÖRFEZ'DE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.