30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle Kutlandı
Tüm yurtta olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı Kahramanmaraş’ta da törenlerle kutlandı.

Haberin Fotoğrafları İçin Tıklayınız

Tüm yurtta olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı Kahramanmaraş’ta da törenlerle kutlandı.

Kutlama törenleri ilk olarak Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirildi. Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama törenleri çelenklerin sunumu ile başladı.

Valilik Makamı çelengini Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanlığı çelengini Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelengini Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Atatürk Anıtı’na sundular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göndermiş olduğu kutlama mesajı okundu.

Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama törenlerinin sona ermesinin ardından Şeyhadil Mezarlığı’nda bulunan şehitliğe geçildi.

Şehitlikte gerçekleştirilen programda şehitlerin anısına çelenkler sunularak şehitlerin mezarı ziyaret edildi ve karanfiller bırakılarak , eski şehitlik ziyaret edildi.

Şehitlikte sona eren programın ardından Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Valiliği’nde tebrikleri kabul ettiler.

Kutlama törenlerine Kahramanmaraş protokolünün yanı sıra devlet erkanı ile askeri erkan ve siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.