30 Ağustos Zafer Bayramının 92'inci Yıl Dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramının 92inci Yıl Dönümü
30 Ağustos Zafer Bayramının 92'inci yıl dönümü, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

- 30 Ağustos Zafer Bayramının 92'inci yıl dönümü, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç tarafından yapıldı. 30 Ağustos zaferinin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin milletiyle bütünleşerek gücünü tüm dünyaya bir kez daha ispatladığı bir zafer olduğunu belirten Koç, "Düşmanın haksızca ve alçakça işgaline 'dur' diyen ve kanının son damlasını akıtmadan yurdunu bırakmayacağını ve tüm dünyaya ispatlayan ordumuzun bu onurlu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığımız bugünde, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını devam ettirmek adına var gücümüzle çalışacağımızı ifade ederek Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Daha sonra Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okunurken, program Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi tarafından sunulan gösteri ile son buldu.

Törenlere Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Savcısı Musa Eriş, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Adem Özay Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okul müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMININ 92'İNCİ YIL DÖNÜMÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.