4. Tyf-dto İzmir Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası Foça’da

4. Tyf-dto İzmir Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası Foça’da
Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) ve Deniz Ticaret Odası (DTO) işbirliğiyle düzenlenen İzmir Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası’nın 4.’sü İzmir’in Foça ilçesinde gerçekleştirilecek.Foça ilçesinde, 21 Haz...

Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) ve Deniz Ticaret Odası (DTO) işbirliğiyle düzenlenen İzmir Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası’nın 4.’sü İzmir’in Foça ilçesinde gerçekleştirilecek.

Foça ilçesinde, 21 Haziran 2015 Pazar günü düzenlenecek olan İzmir Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası, Leon Otel önündeki parkurda yapılacak. 25 yaş altı kategoride bay-bayan lisanlı sporcular 2 bin 500 ve 5 bin metre, 26 yaş üzeri master yüzücüler ise 2 bin 500 metrede kulaç atacak. Yarışmacılar müsabakaya lisanslarıyla, lisansı olmayan 26 yaş üzeri master sporcular ise doktor raporu ile şampiyonaya katılacak. Yarışmalar sonunda, her yaş grubunda ilk üçe giren sporculara ödül verileceği bildirildi.

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU (TYF) VE DENİZ TİCARET ODASI (DTO) İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN İZMİR AÇIK SU YÜZME TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NIN 4.'SÜ İZMİR'İN FOÇA İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.