42 Tekerlekli araç sıkıştı

42 Tekerlekli araç sıkıştı
Kahramanmaraş-Ankara yolu üzerinde bulunan Göksun ilçemize yapılan akıllı kavşak ile ilgili her gün farklı haberlere rastlıyoruz. Bu günde 42 Tekerlekli araç sıkışmış.

Kahramanmaraş-Ankara yolu üzerinde bulunan Göksun ilçemize yapılan akıllı kavşak ile ilgili her gün farklı haberlere rastlıyoruz. Bu günde 42 Tekerlekli araç sıkışmış.

Hani Kahramanmaraş- Göksun arasında tüneller yapılarak yol hizmete girdiğinde, doğu ve güney doğuyu İç Anadolu’ya bağlayacak o meşhur yolumuz üzerinde şirin Göksun ilçemiz var.

Karayolları Bölge müdürlüğü bu yol üzerine bir akıllı kavşak yaptı. Yaptı yapmasına ama yollar çok dar olduğundan mıdır nedir, bu kavşak hizmete girdiği günden bu yana hep olumsuz haberlere konu oluyor, kazalara meydan veriyor.

Bugün Göksun’da gazetecilik yapan Ali Fatih Aydın’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafları görünce gülmeden edemedim. Burası Türkiye her şey olabilir dedim.

“kentgoksun.com” isimli internet haber sitesi de konuyla ilgili haber yaparak okurlarıyla paylaşmış.

Haberde deniliyor ki; “Göksun’da 42 tekerli dev araç kavşaktan geçemedi. Göksun’da yapımı tamamlanan kavşaklardan büyük araçların geçmesinde sorun yaşamaya devam ediyor. Kayseri’den Akdeniz Limanlarına yük götüren 42 tekerli araç Göksun’da karayolları tarafından yeni yapılan kavşaktan geçemedi.

42 tekerli dev araç Göksun Belediyesi iş makineleri tarafından kavşak sökülerek geçti. Akıllı kavşaktan geçmekte zorlanan 42 tekerli araç uzun uğraşlar sonucu Göksun’dan çıkış yaptı. Aracın Göksun’dan geçişi meraklı gözlerle izlendi”

Şimdi bu habere güler misiniz? Ağlar mısınız?

MİLLETVEKİLİ MAHİR ÜNAL ‘ELMA BAHÇESİ YAPALIM’ DEMİŞTİ

Akıllı kavşağın yapılarak hizmete girdiği ilk günlerde yolu Göksun’a düşen Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal Belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın’a şakayla karaşık, - Ya başkan bayağıda genişmiş, Göksun’da elmacılık meşhur. Tam yol ortasındaki bu kavşağa elma bahçesi mi diksen? Şeklinde konuşmuştu.

Sonraki günlerde bana bu şekilde bir sohbetin olduğunu söylediler. Şimdi her büyük araç geçişinde iş makinası ile kavşak mı yıkılacak? Daha fazla dalgaya gelmeden, en önemlisi de her hangi bir ölümlü trafik kazası meydana gelmeden bu kavşak ile ilgili yeni bir çalışma yapılmalıdır.

Mesela Kahramanmaraş’ta Madalyalı Kavşak üzerine de bundan yapıldı. Şu ana kadar böyle bir sıkıntı yaşanmadı? Bundan da şunu anlıyoruz ki; sorun o kavşakta?

Bizim görevimiz uyarmak.

Başka yapacak bir etkimiz, yetkimiz yok….

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum