5. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları Başladı

5. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları Başladı
Konya’da, 19-24 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 23 ülkeden 850 sporcunun katılacağı 5. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları açılış törenleri yapıldı.Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda...

Konya’da, 19-24 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 23 ülkeden 850 sporcunun katılacağı 5. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları açılış törenleri yapıldı.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen oyunların açılış törenine Konya Valisi Muammer Erol, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, 5. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları’na 23 ülkeden 10 branşta 850 sporcunun katıldığını söyleyerek, “Konya’mız için hayırlara vesile olsun inşallah. Sporcularımız bu yarışmalarda tecrübeler elde edecekler. İnşallah büyüyünce de milli takımlarda yer alacaklar ve İstiklal Marşımızı çaldırarak bayrağımızı göklere çektirecekler. Şimdiden hepsini kutluyorum ve tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 23 ülkeden 850 sporcu Konya Büyükşehir Belediye Mehter Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü yaparak davetlileri selamladı. Daha sonra Karate ve Tekvando Milli Takımları gösteri yaptı.

KONYA'DA, 19-24 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN 23 ÜLKEDEN 850 SPORCUNUN KATILACAĞI 5. ULUSLARARASI KONYA RUMİ ÇOCUK SPOR OYUNLARI AÇILIŞ TÖRENLERİ YAPILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.