5. Uluslararası Şehircilik Ve Teknolojileri Fuarı’na Doğru

5. Uluslararası Şehircilik Ve Teknolojileri Fuarı’na Doğru
Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin desteğiyle açılacak olan Anfaş City Expo Fuarı’na Belediye başkanları davet ediyor.Akdeniz Belediye...

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin desteğiyle açılacak olan Anfaş City Expo Fuarı’na Belediye başkanları davet ediyor.

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin desteklediği 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na (Anfaş City EXPO 2015) katılım için mevkidaşlarını davet ediyor.

Birliğin Afyonkarahisar’da düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na katılan Başkan Tütüncü, dönüş yolunda da belediye başkanlarını ziyaret ederek 1-3 Nisan arasında yapılacak fuara davet etti.

BU FUARIN HEYECANI FARKLI OLACAK

Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Burhanettin Çoban’ı ardından Sandıklı Belediyesi Başkanı Mustafa Çöl ile Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan’ı ziyaret eden Tütüncü, bünyesinde Yerel Yönetimler Sempozyumu’nun düzenleneceği fuarı tanıttı.

Sandıklı’da Başkan Çöl ile birlikte ilçeyi gezen Tütüncü, esnafa hayırlı işler diledi. Fuarın bundaki önceki 4 yılda belli bir seviyede kaldığını anlatan Tütüncü, “Bu yıl çok farklı bir heyecan ve motivasyonla bu çalışmaları sürdürüyoruz. Fuara katılmanız, aynı zamanda sizi öne çıkartan yöresel özelliklerinizin de tanıtımı anlamı taşıyor” dedi.

AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ VE KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ, 5. ULUSLARARASI ŞEHİRCİLİK VE TEKNOLOJİLERİ FUARI’NA KATILIM İÇİN MEVKİDAŞLARINI DAVET EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.