60 Kasayı Soyan Hırsızlık Zanlısı Çatıda Yakalandı

60 Kasayı Soyan Hırsızlık Zanlısı Çatıda Yakalandı
Yurt genelinde, altmış çelik kasayı soyan hırsızlık zanlısı, Afyonkarahisar’da soygun için girmeye çalıştığı işyerinin çatısından kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

- Yurt genelinde, altmış çelik kasayı soyan hırsızlık zanlısı, Afyonkarahisar’da soygun için girmeye çalıştığı işyerinin çatısından kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

Olay, 22 Kasım Cumartesi gecesi meydana geldi. Kent merkezinde Saraçlar Çarşısı diye adlandırılan ve kuyumcu dükkanlarının yoğun bulunduğu çarşıda bir işyerini gözüne kestiren K.A., gece iş yerine girmeye çalıştı. Bu sırada 155 Polis imdat hattına gelen bir ihbar üzerine harekete geçen polis, ihbarda belirtilen adresteki işyerine gitti. İşyerine geldiğinde balkon kapısının kırıldığını gören polisler çevrede inceleme başlattı. Bu esnada işyerinin çatısından ses geldiğinin farkına varan polis ekipleri çatıya çıktıklarında bir kişinin kaçmaya çalıştığını görünce, şahıs ile polis arasında çatılar üzerinde kovalamaca başladı. Kısa bir kovalamacanın ardından hırsızlık zanlısı K.A., saklandığı başka bir binanın çatısında polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şahsın götürüldüğü Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan incelemesinde, daha önce yurt genelinde 60’a yakın çelik kasa soygunu olayına karıştığı ve Afyonkarahisar’a da bu yüzden geldiği belirlendi. Şahsın girmeye çalıştığı işyerinde levye, tornavida ve çelik kasa açmada kullanıldığı bildirilen özel bir aparatında polis tarafından ele geçirildiği kaydedildi.

K.A., emniyetteki işlemlerin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.