7 Hafıza, Belgeleri Törenle Verildi

7 Hafıza, Belgeleri Törenle Verildi
Elbistan Müftülüğü’ne bağlı Bedir Efendi Hafızlık Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi gören 8 öğrenci Haziran ayında yapılan sınava katılırken, bu öğrencilerden 7’si başarılı olarak hafızlık belgesi alm...

Elbistan Müftülüğü’ne bağlı Bedir Efendi Hafızlık Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi gören 8 öğrenci Haziran ayında yapılan sınava katılırken, bu öğrencilerden 7’si başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazandı. Hafızların belgeleri ise, Elbistan Müftülüğü’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

Bedir Efendi Hafızlık Kur’an Kursu’nda eğitim gören Metin Hurman, Muhammet Odacığolu, Sait Çelik, Cuma Demir, Resul Geyik, Mehmet Ünal ve Mehmet Yazıcıoğlu hafızlık eğitimlerini tamamlayarak, katıldıkları sınav sonucunda hafızlık belgelerini almaya hak kazandılar.

Hafızlık Kur’an Kursu öğreticileri Ömer Hurman, Eyyüp Bozkurt, Haydar Çelik, Kadir Pak ve Cuma Pıçak tarafından yetiştirilen hafızlar belgelerini, Elbistan Müftüsü Muhsin Demirel ve kurs öğreticilerinin elinden aldılar.

Elbistan Müftüsü Muhsin Demirel, Bedir Efendi Hafızlık Kur’an Kursu’nda şuanda 70 öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek, yeni binanın hazırlanıp hizmete açılması ile birlikte bu sayının artacağını söyledi.

ELBİSTAN MÜFTÜSÜ MUHSİN DEMİREL (SOLDAKİ), BEDİR EFENDİ HAFIZLIK KUR’AN KURSU’NDA ŞUANDA 70 ÖĞRENCİNİN EĞİTİM GÖRDÜĞÜNÜ BELİRTEREK, YENİ BİNANIN HAZIRLANIP HİZMETE AÇILMASI İLE BİRLİKTE BU SAYININ ARTACAĞINI SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.