7. Tarım Ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

7. Tarım Ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı
Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması başvurularının başladığını duyurdu.İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada yarışmaya ilişkin şu bilgiler verildi...

Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması başvurularının başladığını duyurdu.

İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada yarışmaya ilişkin şu bilgiler verildi. “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın, DenizBank sponsorluğunda düzenlediği Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı. 2009’dan bu yana düzenlenmekte olan ve bu yıl 7. kez düzenlenecek yarışmada, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanıyor.Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan “7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması”, 2015 yılının FAO tarafından “Uluslararası Toprak Yılı” ilan edilmesiyle teması “Toprak” olarak belirlenmiş Tematik kategorinin yanı sıra Genel, Çiftçi, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları ile DenizBank Çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşiyor.Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek.Yarışmaya başvurular 29.06.2015 tarihinde başlayıp, 02.10.2015 tarihinde sona erecek. Yarışma sonuçları 16.11.2015 tarihinde www.tariminsan.com, www.tarim.gov.tr, www.tarimtv.gov.tr adreslerinden ve yarışmaya ait sosyal medya kanallarından duyurulacak. Yarışmada dereceye giren eserlere toplam 36 bin TL tutarında DenizBank hediye çeki ödül olarak verilecek. Kazananlara ödülleri düzenlenecek bir törenle takdim edilecek.?Katılım şartları ve başvuru formu için www.tariminsan.com? adresini ziyaret edebilir ya da İl Müdürlüğümüz Enformasyon Birimine başvurabilirsiniz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.