75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde Santraç Turnuvası

75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde Santraç Turnuvası
Antalya’nın merkez 5 ilçesinde eğitim veren birçok liseden 113 öğrencinin katılımıyla Şah Mat Satranç Turnuvası başladı.Antalya 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde birçok okulun katılımı ile Şah Mat...

Antalya’nın merkez 5 ilçesinde eğitim veren birçok liseden 113 öğrencinin katılımıyla Şah Mat Satranç Turnuvası başladı.

Antalya 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde birçok okulun katılımı ile Şah Mat satranç turnuvasını düzenliyor. Turnuvaya Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Muratpaşa ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak ve okul müdürü Bekir Motor katıldı. Farklı liselerden 113 sporcunun katıldığı turnuvada her katılımcı 2 gün boyunca 7 karşılaşmada bulunacak. Sonucunda en çok puanı toplayan ilk 3 öğrenciye madalyanın yanı sıra birçok ödül verilecek.

Turnuvada, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak, “Bu turnuvaya başka ilçelerden katılan öğrencilerimiz var. Bu turnuva sayesinde öğrencilerimiz kaynaşacak ve birbiri arasında kardeşlik ilişkisini ilerletecek” dedi.

Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ise, “Satranç gibi bir hobiye sahip olduğunuz için sizleri kutluyor ve tebrik ediyorum. Bir strateji oyunu olduğundan sizleri geliştirmektedir. Herkese başarılar dilerim” diye konuştu.

ANTALYA’NIN MERKEZ 5 İLÇESİNDE EĞİTİM VEREN BİRÇOK LİSEDEN 113 ÖĞRENCİNİN KATILIMIYLA ŞAH MAT SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.