76 YAŞINDAKİ TIRNAKÇIYA 7 SENE HAPİS

76 YAŞINDAKİ TIRNAKÇIYA 7 SENE HAPİS
Adıyaman'ın Besni ilçesinde adres sorma bahanesiyle tırnakçılık yapan 4 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde adres sorma bahanesiyle tırnakçılık yapan 4 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanan zanlılardan 76 yaşındaki Şöhret G., çıkarıldığı mahkemece 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Besni ilçesi Sarhan Mahallesi'nde yaşlı bir adama adres sorma bahanesiyle yaklaşan Şöhret G., Nurcan G., Ayhan G. ve Kadir G., isimli şahıslar yaşlı adamın cüzdanını tırnakçılık yoluyla almaya çalıştılar. Yaşanan küçük çaplı arbedenin ardından cüzdanı alan şahıslar geldikleri araçla Gölbaşı istikametine doğru kaçtı.

Yaşlı adamın polis ekiplerine durumu bildirmesinin ardından plakası belirlenen araç Gölbaşı ilçesinde yakalandı. Yakalanan şahıslar Besni Emniyetine getirildi.

Şöhret G.'nin 8 yakalamasının ve infazının, Ayhan G.'nin ise çeşitli suçlardan infazının olduğu öğrenildi. Şahıslar emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Şöhret G., çıkarıldığı mahkemece önceki suçları ile birlikte toplam 7 yıl hapis cezası çarptırılırken, Ayhan G. ise 10 ay hapis ve 500 TL para cezasına çarptırıldı. Nurcan G. ve Kadir G. ise serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor

 

76 YAŞINDAKİ TIRNAKÇIYA 7 SENE HAPİS

76 YAŞINDAKİ TIRNAKÇIYA 7 SENE HAPİS

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.