"90 Bin Birinci Şehit Olacaktım"

90 Bin Birinci Şehit Olacaktım
Kars’ta uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve tedavi altına alınan Kalp Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, sosyal medyadan iyi olduğunu duyurdu. Sönmez, “Az daha 90 bin birinci şehit olacaktım. Hayatı...

Kars’ta uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve tedavi altına alınan Kalp Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, sosyal medyadan iyi olduğunu duyurdu. Sönmez, “Az daha 90 bin birinci şehit olacaktım. Hayatımı ülkeme bir armağan olan AKUT Derneği’ne borçluyum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kars’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu kolundan ve bacağından yaralanan Kalp Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez tedavisi için ambulans helikopter ile İstanbul’a getirilmişti. Çalıştığı Şişli Memorial Hastanesi’nde tedavi olan Sönmez, Sarıkamış Şehitleri Gönüllüleri’ne internet üzerinden bir mesaj yayınladı. Sönmez mesajında, “Az daha 90 bin birinci şehit olacaktım. Hayatımı ülkeme bir armağan olan AKUT Derneği’ne borçluyum” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, tedavisi süren ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Sönmez bir Twitter hesabı açarak sevenlerine, “Ben iyiyim merak etmeyin. En kısa zamanda ameliyatlara tekrardan gireceğim” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.