98 Hak Sahibinin Toki İle Sözleşme Tarihi 1 Eylül’de Başlıyor

98 Hak Sahibinin Toki İle Sözleşme Tarihi 1 Eylül’de Başlıyor
Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mah...

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde yapılan 4. Etap bloklarında TOKİ tarafından satışa sunulan ve geçtiğimiz günlerde yapılan kura ile belirlenen 98 hak sahibinin sözleşme dönemi 1 Eylül-4 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Nevşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, TOKİ tarafından satışa sunularak, 25 Ağustos 2015 tarihinde Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde 1. Noter Vekili İbrahim Ersoy tarafından gerçekleştirilen kura çekimi ile hak sahipliği kazanan vatandaşların, Halk Bankası Nevşehir Şubesi’nde sözleşme imzalamaları için belirtilen süre 1 Eylül 2015 tarihinde başlayacak.

4 Eylül 2015 Cuma günü mesai saati sonuna kadar hak sahiplerinin TOKİ ile sözleşme yapmak için Halk Bankası Nevşehir Şubesi’ne başvurmalarının gerektiğinin belirtildiği açıklamada, 01Eylül- 4 Eylül 2015 tarihleri arasında TOKİ ile sözleşme yapmayanların hak sahipliğinin geçerliliğini yitireceği uyarısında bulunuldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.