Abdullah Gül’den AK Parti’ye ziyaret

Abdullah Gül’den AK Parti’ye ziyaret
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, darbe girişimi sırasında cuntacılar tarafından baskına uğrayan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, darbe girişimi sırasında cuntacılar tarafından baskına uğrayan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Gül, AK Parti il yönetimine geçmiş olsun dileklerini iletti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında cuntacı askerler tarafından baskın yapılan yerlerden biri olan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Saat 16.30 sıralarında Sütlüce'de bulunan il başkanlığı binasına gelen Abdullah Gül, ilk olarak AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile makamında bir araya geldi. Gül'ün, Selim Temurci'den darbe girişimi sırasında il binasında yaşananlar hakkında bilgi aldığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi. Gül, daha sonra il yönetiminin devam ettirdiği bir toplantıya da katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda yaklaşık bir buçuk saat kalan Gül, ayrılmadan önce basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. Gül, yaptığı açıklamada, "Biliyorsunuz, 15 Temmuz gecesi burada da çok şeyler yaşandı. Arkadaşlara uğrayıp hepsine geçmiş olsun dedik" ifadelerini kullandı.

Abdullah Gül’den AK Parti’ye ziyaret

Abdullah Gül’den AK Parti’ye ziyaret

Abdullah Gül’den AK Parti’ye ziyaret

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.