Ablası İçin Mavi Kapak Topluyor

Ablası İçin Mavi Kapak Topluyor
Ahmet Göztaş, 18 yaşındaki ablası Fadime Göztaş'a tekerlekli sandalye alabilmek için mavi kapak kampanyası başlattı.

      Göksun Yunus Emre İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Ahmet Göztaş, Hidrosefali (beyinde su toplama) hastası olan 18 yaşındaki ablası Fadime Göztaş'a tekerlekli sandalye alabilmek için mavi kapak kampanyası başlattı.

      Üç haftada bin kapak topladığını belirten 6. sınıf öğrencisi Ahmet Göztaş, televizyonda izlediği mavi kapak kampanyası haberinden çok etkilediğini ve yatağa mahkum olan ablasına tekerlekli sandalye almak için bu kampanyayı başlattığını belirtti.

      Bayramdan önce Elbistan Devlet Hastanesinin ablasına tekerlekli sandalye temin ettiğini ancak başka ihtiyaç sahiplerinin yararlanması için kampanyayı devam ettirdiğini ifade eden Göztaş, şu bilgileri verdi:

      ''Diğer özürlü olan arkadaşlarımız muhtaç olmasın. Hayatı daha iyi tanıyabilmek için gezip dolaşabilsinler. Hiç bir zaman üzülmesinler. Kendileri de hayatta iyi bir yerlere gelebileceklerini bilsinler. Özürlü arkadaşlarımız gibi diğer hasta olan, kanser olan, yatalak olan arkadaşlarımızın da Allah yardımcısı olsun diliyorum. Bana destek olan arkadaşlarıma ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.''

      Okul Müdürü Mevlit Sağır bu anlamlı kampanyanın Göksun'daki diğer okullarda da yapılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gerekli izinleri aldıklarını ve kısa sürede kampanyayı Göksun genelinde yapmayı hedeflediklerini bildirdi.

AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.